|
|
![]() 1... images klasörünün içindekileri images klasörünüze yükleyin 2... xml dosyasını birazdan yükleyeceğiz. ![]() admincp panelinize giriniz...stiller ve temalar >> Temaları indir/Yükleye tıklayınız.. ![]() karşımıza çıkan pencerede 1 xml dosyasını seç 2 yeni stil oluştur olarak kalacak 3 stil versiyonunu iptal et >>> evet4 yükleyeceğiniz stile isim verin...örnek : StiL 5 no parent style olarak seçerseniz yeni stil yüklenecektir...default style seçersek geçerli olan default style olarak yüklenecektir. 6 kullanıcı bu temayı seçebilsin mi >> evet yada hayırı seçiniz.. 7 yükleye basınız ...style niz yüklendi... ![]() Peki biz style mizi seçtik ama sitemize giren üyelerin bu eklediğimiz style görmesini istiyoruz..ne de olsa ekledik..default temamızı artık görmek istemiyoruzda yeni eklediğimiz style göstermek istiyorsak admincp >> vbulletin seçeneklerine giriniz...orada style & language options (biçim & dil ) e giriniz.. ![]() 1 burada forumunuzun standart yani default kullanacağı style belirlersiniz...yani demin anlattığımız gibi üye siteye girdiğinde hangi style görsün onu seçiyoruz.. 2 burada üyelerin seçtiğiniz style dışında 2.bir style niz varsa üyelerinizin diğer style biçimini seçip seçmeme iznini verirsiniz..evet derseniz bu izni vermiş olursunuz...biraz öncede böyle bir ayar vardı..buradan bu izni değiştirebilirsiniz... ![]() |
|
|
Cevap: Style Ekleme ve Ayarlar [Resimli Anlatım]
images klasörü indirdiğin temada yoktur. Sadece blue dragon ve xml dosyası var bluedragon dosyasını ftp'ye tamamını attım. daha sonra xml'den import ettim. ama butonlar vs çıkmadı :S |
|
|
Bu Tema Şuan Bizde Demo Olarak Kurulmuş Şekilde Aktif Olarak Çalışıyor Yukarda Anlattıgım Gibi Her Tema İmages Klasörü Adında Çıkarmaz Tema nın Adında Bir Klasör Oluşturur o Klasörü Sen İmages Diye Düşünecen Bu Tema Bizde Şuan Kurulu Bu Temanın blue_dragon Dosyası Ana Ftp Olması Gerek Yani vBulletin Ana Dosyalarını Yanında Olacak Yani İmages Klasörünün İçine Felan Atmayacaksınız Yanlış Olmasın |
|
||
Alıntı:
|
|
|
Müşterimiz Olarak Sizin Ftp nizi İnceledim Ana Dedigim Yer vBulletin Forum Dosyalarını Oldugu Yerdir Yani Ftp Girdiginizde /public_html ---- Bunun İçine Direk Atacan Dosyayı Hiç Bir Zaman Ftp Giriş Yaptıgında Root Dosyalarının İçine Atma Yani Kod:
access-logs etc mail public_ftp public_html tmp www Ben Dosyayı Olması Gerktigi Yere Şimdi Koyuyorum |
|
|
dosyayı yükledim fakat bu sefer aralarda x işareti çıktı :S Resimdeki gibi... Başkasına sordum ftp'ye yüklenmemiş dedi nerden biliyorsun dedim. bu linki verdi.. http://www.forumyaprak.com/blue_dragon/burach Resim böyle çıkıyor.. ![]() Konu İSMAİL tarafından (1. February 2008 Saat 05:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Dosyalarınızı Ftp Kontrol Ettim Eksik Atmışsınız Tekrar Attım Sorun Düzeldi ![]() Tekrar Kontrol Her Zaman İyidir |
|
|
sağol diğer temayıda isterim ![]() xml dosyanızı serverinizden yükleyeceksiniz yeri ne olacak? Konu İSMAİL tarafından (21. February 2008 Saat 03:32 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Degiştirmeniz Gereken Yerleri Orda 1,2,3,vsv Diye Belirtmişim Xml Dosyanızı Severinizden Yükleyin Kısmını Siz Ellemeyin O Kısırm Ftp İçinde Olan Temayı Yüklemeye Yarar Ama Siz Ellemeyin Oraya Siz 1.Olarak Gösterdigim Yerden Dosyanızı Seçin ve Yükleyin ![]() |
|
|
Sadece xml dosyasını yükledim dediğiniz yeri ellemedim ama yine olmadı :s |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
Cpanel Veritabanı DB Oluşturma - Resimli Anlatım | PaLeRmO | Hosting | 0 | 22. May 2010 10:36 PM |
Avatar Boyutu Ayarlama [Resimli Anlatım] | PaLeRmO | Genel Sorunlar | 3 | 5. February 2010 11:20 PM |
Smf Forum Kurulum Türkçe [Resimli Anlatım] | PaLeRmO | SMF / Simple Machines Forum | 4 | 7. May 2009 03:27 PM |
Hesap Oluşturma Yaratma [Resimli Anlatım] | PaLeRmO | Reseller | 0 | 14. March 2008 03:27 PM |
Style Ekleme ve Ayarlar [Resimli Anlatım] | PaLeRmO | Genel Sorunlar | 3 | 25. January 2008 09:04 PM |
En Fazla Arama Yapılan 100 Kelime Aranan Kelimeler |
... |