|
|
Style Ekleme ve Ayarlar [Resimli Anlatım]
1... images klasörünün içindekileri images klasörünüze yükleyin 2... xml dosyasını birazdan yükleyeceğiz. admincp panelinize giriniz...stiller ve temalar >> Temaları indir/Yükleye tıklayınız.. karşımıza çıkan pencerede 1 xml dosyasını seç 2 yeni stil oluştur olarak kalacak 3 stil versiyonunu iptal et >>> evet4 yükleyeceğiniz stile isim verin...örnek : StiL 5 no parent style olarak seçerseniz yeni stil yüklenecektir...default style seçersek geçerli olan default style olarak yüklenecektir. 6 kullanıcı bu temayı seçebilsin mi >> evet yada hayırı seçiniz.. 7 yükleye basınız ...style niz yüklendi... Peki biz style mizi seçtik ama sitemize giren üyelerin bu eklediğimiz style görmesini istiyoruz..ne de olsa ekledik..default temamızı artık görmek istemiyoruzda yeni eklediğimiz style göstermek istiyorsak admincp >> vbulletin seçeneklerine giriniz...orada style & language options (biçim & dil ) e giriniz.. 1 burada forumunuzun standart yani default kullanacağı style belirlersiniz...yani demin anlattığımız gibi üye siteye girdiğinde hangi style görsün onu seçiyoruz.. 2 burada üyelerin seçtiğiniz style dışında 2.bir style niz varsa üyelerinizin diğer style biçimini seçip seçmeme iznini verirsiniz..evet derseniz bu izni vermiş olursunuz...biraz öncede böyle bir ayar vardı..buradan bu izni değiştirebilirsiniz... |
|
|
Cevap: Style Ekleme ve Ayarlar [Resimli Anlatım]
images klasörü indirdiğin temada yoktur. Sadece blue dragon ve xml dosyası var bluedragon dosyasını ftp'ye tamamını attım. daha sonra xml'den import ettim. ama butonlar vs çıkmadı :S |
|
|
Bu Tema Şuan Bizde Demo Olarak Kurulmuş Şekilde Aktif Olarak Çalışıyor Yukarda Anlattıgım Gibi Her Tema İmages Klasörü Adında Çıkarmaz Tema nın Adında Bir Klasör Oluşturur o Klasörü Sen İmages Diye Düşünecen Bu Tema Bizde Şuan Kurulu Bu Temanın blue_dragon Dosyası Ana Ftp Olması Gerek Yani vBulletin Ana Dosyalarını Yanında Olacak Yani İmages Klasörünün İçine Felan Atmayacaksınız Yanlış Olmasın |
|
||
Alıntı:
|
|
|
Müşterimiz Olarak Sizin Ftp nizi İnceledim Ana Dedigim Yer vBulletin Forum Dosyalarını Oldugu Yerdir Yani Ftp Girdiginizde /public_html ---- Bunun İçine Direk Atacan Dosyayı Hiç Bir Zaman Ftp Giriş Yaptıgında Root Dosyalarının İçine Atma Yani Kod:
access-logs etc mail public_ftp public_html tmp www Ben Dosyayı Olması Gerktigi Yere Şimdi Koyuyorum |
|
|
dosyayı yükledim fakat bu sefer aralarda x işareti çıktı :S Resimdeki gibi... Başkasına sordum ftp'ye yüklenmemiş dedi nerden biliyorsun dedim. bu linki verdi.. http://www.forumyaprak.com/blue_dragon/burach Resim böyle çıkıyor.. Konu İSMAİL tarafından (1. February 2008 Saat 06:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Dosyalarınızı Ftp Kontrol Ettim Eksik Atmışsınız Tekrar Attım Sorun Düzeldi Tekrar Kontrol Her Zaman İyidir |
|
|
sağol diğer temayıda isterim xml dosyanızı serverinizden yükleyeceksiniz yeri ne olacak? Konu İSMAİL tarafından (21. February 2008 Saat 04:32 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Degiştirmeniz Gereken Yerleri Orda 1,2,3,vsv Diye Belirtmişim Xml Dosyanızı Severinizden Yükleyin Kısmını Siz Ellemeyin O Kısırm Ftp İçinde Olan Temayı Yüklemeye Yarar Ama Siz Ellemeyin Oraya Siz 1.Olarak Gösterdigim Yerden Dosyanızı Seçin ve Yükleyin |
|
|
Sadece xml dosyasını yükledim dediğiniz yeri ellemedim ama yine olmadı :s |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|