|
|
Cpanel Veritabanı DB Oluşturma - Resimli Anlatım
Merhaba , Cpanel üzerinde veritabanı oluşturmak için aşadaki adımları takip edebilirsiniz Resim - 1 : Cpanel giriş yapıyorsunuz aşadaki resimde belirtilen url ile cpanel giriş yapıyorsunuz ve resimdeki sayfa önünüze gelmektedir bu sayfada kullanıcı adı ve şifremizi yazıyoruz ve giriş yapıyoruz. Resim - 2 : Cpanele giriş yaptık şimdi Resimdede görüldügü gibi MYSQL Database tıklıyoruz. Resim - 3 : Bu resimdede görüldügü gibi db adımızı oluşturmak için resimde işaretli alanı doldurarak db adımızı oluşturmuş oluyoruz. Resim - 4 : Bu resimdede db adımızı başarılı bir şekilde oldugunu görmekteyiz. Resim - 5 : Bu resimdede oluşturmuş oldugumuz db'miz için kullanıcı adı ve şifre oluşturuyoruz resimde belirtilen alanları doldurarak db kullanıcı ve şifresini oluşturuyoruz. Resim - 6 : Bu resimdede db'miz için kullanıcı adı ve şifremizi başarılı bir şekilde oluşturdugumuzu görmekteyiz. Resim - 7 : Bu resimdede oluşturmuş oldugumuz db adımızı ve db kullanıcı adı ve şifremizi bir biriyle eşleştiriyoruz. Resim - 8 : Bu resimdede birleştirmede verilen yetkilendirmeyi ayarlıyoruz burdaki tüm kısımları seçmek için resimde görünen kutucugu işaretliyoruz ve alt kısımda görünen butona tıklıyoruz. Resim - 9 : Bu resimde yukarı yaptıgımız işlemlerle oluşturdugumuz db adı ve kullanıcı adı ve şifresini başarılı bir şekilde oluştugunu görüyoruz. Kolay gelsin. |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|