|
|
![]() Merhabalar Arkadaşlar İlk Konum Olcak PaLeRmO Arkadaşımıza Tşk Ederiz Kim Ne Dese Elinden Geldigi Kadar Yardım Etmıs İnş Banada Yardım Eder. Sizin (Postbit Legacy) Aynısı Nasıl yaparım ? Aynı Görünüşte olcak Ve Herşeyle Eklentileriyle Aynı Olcak Nasıl Yaparım Yardımcı Olurmu Tüm Eklentileriyle birlikde. Şimdi den Tşk Ederim ALLAH BOl Kazanclar Versin İşi Gücü Ras GELSİN ![]() Kolay Gelsin Saygılarla İyi Satışlar |
|
|
Cevap: Pospit
Arkadaşım Bu Sitedeki Posbit_legaci farklı eklenti ile oluşmuş bir eklenti şuan için degilde düzenelemlerini yapım sitede paylaşırım eklentiyi Ama aşagıdaki linkteki kodlarla bizim posbit_legaci profilini oluşturabilirsin ![]() Link : http://forum.tutsakhosting.com/genel...runumleri-466/ |
|
|
Malesef Bndan Bahsetmedim. Sizinkinle Aynı Olcak. Cok Cabaladım Olmadı.. ![]() ![]() |
|
|
Yukarıdada belirtigim gibi arkadaşım bendeki posbit 2 tane ayrı ayrı konulara göre posbitler degişiyor Onun eklentisi var eklentiyi düzenleyip paylaşacam ama şimdi degil.Bu aralar yogunum fazla konu ekleyemiyorum işlerim bir yoluna girsin konulara başlayacam ![]() |
|
|
Ne zaman paylascaksın kardes senı bklıoruz |
|
|
evet bende sabırsızlıkla bekliyorum hocam |
|
|
hocam flood gibi oldu ama pospitiniz hala beklmekteyim ne zman paylascaksınız |
|
|
oyuncak ettiniz artık seneye bugun paylaşırsınız dalgamı geciosunuz anlamadım.. |
|
|
Arkadaşım İşlerim Var Onlarlamı Ugraşım Senin İsteginlemi Benim İşim Bitsin Senin İşine Bakacaktım Ama Kolay Bir Sistem Var Paylaşmıyorum Diyorum En Kolay Yöntem İsterken Biraz Emre Koşma + Dalga Geçmiyorum Yazdıklarını Düşünerekten Yaz Banlanır Üyeligin ![]() |
|
|
Hocam şu postbiti bi paylaşmadınız gitti ben geliyorum cıkıyorum bakıyorum yok |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
En Fazla Arama Yapılan 100 Kelime Aranan Kelimeler |
... |