|
![]() | ||
|
Seçenekler | Stil |
|
|
![]() Merhaba arkadaşlar şimdi size @siteadi.com uzantılı 5 Gb hotmail kotalı Mail / Msn adresi almayı, yani mx ayarlarını yapmayı anlatacağım. Not : Arkadaşlar Bu Sistemi Kullanabilmeniz İçin Hosting Hesabınız [Free Degil] Olması Gerek + Domaininiz Olması Gerek [Free Degil] Bu Özelliklere Sahipseniz Aşagıdaki Adımları Uygulayarak Mail Sistemini Kullanabilirsiniz. 1.Adım Domain Live Sitesine Girin ; Windows Live Admin Center Tıklayın... ![]() Yukarıda Resimdede Görüldügü Gibi Get started Tuşuna Tıklayın.. 2. Adım İşaretli Gösterilen Yere Site Adımızı Yazıyoruz ![]() ![]() 3.Adım ![]() 4.Adım Üye Giriş Yapmanız Gerek ![]() 5.Adım İşaretli Olan I Accept Tuşuna Tıklayın ![]() 6.Adım İşaretli Olan Url'yi Kopyalıyoruz ![]() 7.Adım İşaretli Olan Simgeye Tıklayalım ![]() 8.Adım İşaretli Olan Mail Exchanger Yazan Tuşa Tıklayın ![]() ![]() 9.Adım İşaretli Gösterdigimiz Sekmeye 6.Adımda Kopyaladıgımız Url Buraya Yapıştırıyoruz ![]() ![]() 10 - Adım Yaptıgımız Ayarlama Başarılı Bir Şekilde Yapıldıgını Bize Söylüyor ![]() ![]() 11 - Adım İşaretledigimiz Open MemberShip Tuşuna Tıklıyoruz ![]() 12 - Adım İşaretledigimiz Yerdeki Tuşa Tıklıyoruz ![]() ![]() 13 - Adım İşaretledigimiz Sing-Up Mode Yazan Tuşa Tıklayoruz ![]() 14 - Adım İşaretledigim Yerlerde Zaten Yazıyor ![]() Bu Adımlarımızın Hepsini Yaptıktan Sonra İşlemlerimizi Tamamlamış Oluruz ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
Cpanel Veritabanı DB Oluşturma - Resimli Anlatım | PaLeRmO | Hosting | 0 | 22. May 2010 10:36 PM |
Forum.TuTSaKHoSTiNG.Com | Teknoloji Haberler - Binlerce Hotmail adresi hacklendi | PaLeRmO | Teknoloji | 0 | 6. October 2009 12:36 PM |
Cpanel Db ve Ftp Yedek Alma | PaLeRmO | Hosting | 9 | 2. March 2008 12:22 AM |
CronConfig - WHM yedek alma ve cPanel güncelleme zamanlayıcı | PaLeRmO | Whm | 0 | 16. January 2008 11:23 PM |
Cpanel Db ve Ftp Yedek Alma | PaLeRmO | CPanel | 0 | 16. January 2008 11:16 PM |
En Fazla Arama Yapılan 100 Kelime Aranan Kelimeler |
... |