|
|
Pospit
Merhabalar Arkadaşlar İlk Konum Olcak PaLeRmO Arkadaşımıza Tşk Ederiz Kim Ne Dese Elinden Geldigi Kadar Yardım Etmıs İnş Banada Yardım Eder. Sizin (Postbit Legacy) Aynısı Nasıl yaparım ? Aynı Görünüşte olcak Ve Herşeyle Eklentileriyle Aynı Olcak Nasıl Yaparım Yardımcı Olurmu Tüm Eklentileriyle birlikde. Şimdi den Tşk Ederim ALLAH BOl Kazanclar Versin İşi Gücü Ras GELSİN Kolay Gelsin Saygılarla İyi Satışlar |
|
|
Cevap: Pospit
Arkadaşım Bu Sitedeki Posbit_legaci farklı eklenti ile oluşmuş bir eklenti şuan için degilde düzenelemlerini yapım sitede paylaşırım eklentiyi Ama aşagıdaki linkteki kodlarla bizim posbit_legaci profilini oluşturabilirsin Link : http://forum.tutsakhosting.com/genel...runumleri-466/ |
|
|
Malesef Bndan Bahsetmedim. Sizinkinle Aynı Olcak. Cok Cabaladım Olmadı.. |
|
|
Yukarıdada belirtigim gibi arkadaşım bendeki posbit 2 tane ayrı ayrı konulara göre posbitler degişiyor Onun eklentisi var eklentiyi düzenleyip paylaşacam ama şimdi degil.Bu aralar yogunum fazla konu ekleyemiyorum işlerim bir yoluna girsin konulara başlayacam |
|
|
Ne zaman paylascaksın kardes senı bklıoruz |
|
|
evet bende sabırsızlıkla bekliyorum hocam |
|
|
hocam flood gibi oldu ama pospitiniz hala beklmekteyim ne zman paylascaksınız |
|
|
oyuncak ettiniz artık seneye bugun paylaşırsınız dalgamı geciosunuz anlamadım.. |
|
|
Arkadaşım İşlerim Var Onlarlamı Ugraşım Senin İsteginlemi Benim İşim Bitsin Senin İşine Bakacaktım Ama Kolay Bir Sistem Var Paylaşmıyorum Diyorum En Kolay Yöntem İsterken Biraz Emre Koşma + Dalga Geçmiyorum Yazdıklarını Düşünerekten Yaz Banlanır Üyeligin |
|
|
Hocam şu postbiti bi paylaşmadınız gitti ben geliyorum cıkıyorum bakıyorum yok |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
En Fazla Arama Yapılan 100 Kelime Aranan Kelimeler |
... |