|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
CPanel @siteadi.com Şeklinde Hotmail Tabanlı Msn Adresi Alma - Resimli Anlatım
Merhaba arkadaşlar şimdi size @siteadi.com uzantılı 5 Gb hotmail kotalı Mail / Msn adresi almayı, yani mx ayarlarını yapmayı anlatacağım. Not : Arkadaşlar Bu Sistemi Kullanabilmeniz İçin Hosting Hesabınız [Free Degil] Olması Gerek + Domaininiz Olması Gerek [Free Degil] Bu Özelliklere Sahipseniz Aşagıdaki Adımları Uygulayarak Mail Sistemini Kullanabilirsiniz. 1.Adım Domain Live Sitesine Girin ; Windows Live Admin Center Tıklayın... Yukarıda Resimdede Görüldügü Gibi Get started Tuşuna Tıklayın.. 2. Adım İşaretli Gösterilen Yere Site Adımızı Yazıyoruz 3.Adım 4.Adım Üye Giriş Yapmanız Gerek 5.Adım İşaretli Olan I Accept Tuşuna Tıklayın 6.Adım İşaretli Olan Url'yi Kopyalıyoruz 7.Adım İşaretli Olan Simgeye Tıklayalım 8.Adım İşaretli Olan Mail Exchanger Yazan Tuşa Tıklayın 9.Adım İşaretli Gösterdigimiz Sekmeye 6.Adımda Kopyaladıgımız Url Buraya Yapıştırıyoruz 10 - Adım Yaptıgımız Ayarlama Başarılı Bir Şekilde Yapıldıgını Bize Söylüyor 11 - Adım İşaretledigimiz Open MemberShip Tuşuna Tıklıyoruz 12 - Adım İşaretledigimiz Yerdeki Tuşa Tıklıyoruz 13 - Adım İşaretledigimiz Sing-Up Mode Yazan Tuşa Tıklayoruz 14 - Adım İşaretledigim Yerlerde Zaten Yazıyor Bu Adımlarımızın Hepsini Yaptıktan Sonra İşlemlerimizi Tamamlamış Oluruz Kolay Gelsin |
|
|
Cevap: CPanel @siteadi.com Şeklinde Hotmail Tabanlı Msn Adresi Alma - Resimli Anlatım
teşşekkürler |
|
|
Cevap: CPanel @siteadi.com Şeklinde Hotmail Tabanlı Msn Adresi Alma - Resimli Anlatım
Arkadaşım anlatımın süper ancak söle bir sorun çıkıyor Msn aldım fakat bir kaçtane değişik msn den mail atmama rahmen mailler gelmiyor Birde MX kaydını oluşturamıyorum sorun oluyor neyden kaynaklana bilir ? acil cevap bekliyorum |
|
|
Mail sistemi hotmail üzerinden oldugu için maillerin spama gitmesi veya ulaşamaması gibi bir durum asla olmaz lakin mx ayarlarınızda sorun olursa veya ayarlanmamışsa mailleriniz gelmiyor gitmiyor gibi sorunlar yaşayabilirsiniz mx ayarları ile ilgili cpanel üzerinde anlatım yapılmış durumda. |
|
||
Alıntı:
|
|
|
Bilgilerinizi pm olarak atarsanız kontrol edim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|