|
|
Acil yardım..
Sitemin giriş sayfası çift sayfa olarak gözüküyo..Sitenin alt tarafı istatislikler yukarı ve yana kaydı.. Bu resim de gözüktüğü gibi..Nasıl düzelticem şeklin de yardım cı olursanız sevinirim.. İsterseniz birde siz bakın.. KaranlikSokak.net Şimdiden teşekkürler.. |
|
|
Cevap: Acil yardım..
İlk Öncelikle Uyarıyorum Bold İle Yazı Yazmayın Sorununuz forumhome,header Şablonlarını default[Orginal] Olarak Ayarlayın Düzelir |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
Forum.TuTSaKHoSTiNG.Com | Teknoloji Haberler - 911 Acil hattı da SMS gençliğine yenildi | PaLeRmO | Teknoloji | 0 | 26. November 2010 07:20 PM |
Forum.TuTSaKHoSTiNG.Com | Teknoloji Haberler - Windows'a acil kurtarma; İndirin! | PaLeRmO | Teknoloji | 0 | 27. October 2010 05:06 PM |
Forum.TuTSaKHoSTiNG.Com | Teknoloji Haberler - Acil güncelleme! | PaLeRmO | Teknoloji | 0 | 16. August 2009 02:08 PM |
Forum.TuTSaKHoSTiNG.Com | Teknoloji Haberler - Microsoft'tan acil yamalar | PaLeRmO | Teknoloji | 0 | 26. July 2009 02:23 PM |
Forum.TuTSaKHoSTiNG.Com | Teknoloji Haberler - Microsoft'tan acil yamalar | PaLeRmO | Teknoloji | 0 | 26. July 2009 01:26 PM |
En Fazla Arama Yapılan 100 Kelime Aranan Kelimeler |
... |