|
Teknoloji Teknoloji Haberleri |
|
Seçenekler | Stil |
|
|
Facebook Takipçi Artırma Programı %100 çalışıyor !!
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır kullandığım virüs trojan keylogger vb. hiç bir şey bulunmayan bir programı göstereceğim size. İlk önce programa baktığımızda yok bu virüs falan diye kafanızda ön yargılar oluşabilir bunu bende yaşadım ama programı kullandıktan sonra gerçekten çok beğendim. İlk önce korktugum için fake hesapla kullandım programı ama sonradan güvenilir oldugunu hissedince programı rahatlıkca kendi hesaplarımdan kullanıp takipçilerimi artırabiliyorum. Kısaca programı anlatmaya geçeyim. Çok konuştum AÇIKLAMA Facebook Takipçi botu karşılıklı olarak abone artırabileceğimiz bir sistemdir. Bu sistem için gerekecek tek şey abonesini artırmak istediğiniz kişinin linki kopyalayıp id veya kullanıcı adını bulmaktır. Kullanıcı adını bulmak için profilin adresini kopyalarız. Örnek olarak: http://www.facebook.com/zuck Burada id numarası yok kırmızı renkte belirttiğimiz gibi kullanıcı adı var. 2. Örnek: http://www.facebook.com/profile.php?id=100004892101183 Burada ise kırmızı renkte belirttiğimiz gibi id numarası var. Abonesini artırmak istediğimiz kişinin id numarasını yada kullanıcı adını resimdeki gibi ilgili yere yapıştırıp 'Tamam' butonuna tıklayınız. Burada ise bizim kullanıcı adını ve id numarasını düzgün bir şekilde kaydedip kaydetmediğimizi anlamak için bir önizleme cıkıyor. Abonesini artırmak istediğimiz kişinin adresini resimdeki gibi görüyorsanız 'Tamam' butonuna değil ise ' İptal ' butonuna tıklayıp kullanıcı adını veya id numarasını tekrar gözden geçirin. Biz anlatım olarak bunu doğru olarak buldugumuzu varsayarak 'Tamam' butonuna tıklıyoruz. Tamam butonuna tıkladıktan sonra böyle bir görüntüyle karşılaşacaksınız. Burada işlemin bitmesini bekliyoruz. Burada işlem bitmeden kesinlikle kapatmayınız aksi takdirde işleminiz gerçekleştirilemeyecektir. En son olarakta şöyle bir uyarı aldıktan sonra bekleyin. Bu sizden sonra bu sistemi kullananların sizin istediğiniz duruma istediğiniz kişiye Abone olacağı anlamına gelir. |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|