|
|
Yıldız Sorun
Üye rütbelerine yıldız ekledim fakat belli bir mesaj sayısından sonra yıldız sayısının artmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim.. |
|
|
Cevap: Yıldız Sorun
İlk Öncelikle Konutu Yanlış Yere Açıyorsunuz Konutu Soru-Cevaplar Kısmına Taşıyorum .Sorularınızı Soru-Cevap Bölümüne Yazarsanız Çok Daha İyi Olur Yapmanız Gereken İşlem İçin Bir Konu Açtım Bu Konuyu Okursanız Eklediginiz Yıldızlar Üye Mesaj Sayısı Yükseldiginde Degişir Konuda Anlatılan İşlemleri Dogru Bir Şekilde Sırayla Yaptıgınız Şekilde http://forum.tutsakhosting.com/vbull...-rutbeler-341/ |
|
|
Cevap: Yıldız Sorun
tmm teşekkürler.. |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
Forum.TuTSaKHoSTiNG.Com | Teknoloji Haberler - Bu belleklerde sorun var! | PaLeRmO | Teknoloji | 0 | 2. January 2010 06:35 PM |
Forum.TuTSaKHoSTiNG.Com | Teknoloji Haberler - Sorun çözüldü; yok çözülmedi! | PaLeRmO | Teknoloji | 0 | 11. November 2009 10:17 PM |
Forum.TuTSaKHoSTiNG.Com | Teknoloji Haberler - Windows 7'de ilk sorun! | PaLeRmO | Teknoloji | 0 | 27. October 2009 06:01 PM |
Forum.TuTSaKHoSTiNG.Com | Teknoloji Haberler - Google'ı çocuklara sorun! | PaLeRmO | Teknoloji | 0 | 14. October 2009 12:37 PM |
Mesaj sayılarında yıldız artışı | İSMAİL | Sorularınız ve Cevapları | 1 | 15. February 2008 07:32 PM |
En Fazla Arama Yapılan 100 Kelime Aranan Kelimeler |
... |