|
|
Seo ile ilgili
Ya ben diğer herşeyi hallettim de sadece headinclude da ki kodları bulamadım bazılarını neden acaba? |
|
|
Cevap: Seo ile ilgili
Yaşadıgınız sorunu detataylı olarak yazarsanız yardımcı olalım |
|
|
Yani demek istediğim ben de default tema var onu hiç değiştirmedim onu kullanmayı düşünüyorum devamlı bütün işlemleri halletim seonun ama bi headinclude templatesin de bazı kodları bulamadım neden acaba? |
|
|
Yüklediginiz zseo mu ? bulamadıgınız kodu belirtirseniz kontrol edelim |
|
|
<if condition="$show['threadinfo']"> <meta name="keywords" content="$threadinfo[title], $vboptions[keywords]" /> <meta name="description" content="<if condition="$pagenumber>1"><phrase 1="$pagenumber">$vbphrase[page_x]</phrase>-</if>$threadinfo[title] $foruminfo[title_clean]" /> <else /> <if condition="$show['foruminfo']"> <meta name="keywords" content="$foruminfo[title_clean], $vboptions[keywords]" /> <meta name="description" content="<if condition="$pagenumber>1"><phrase 1="$pagenumber">$vbphrase[page_x]</phrase>-</if>$foruminfo[description_clean]" /> <else /> <meta name="keywords" content="$vboptions[keywords]" /> <meta name="description" content="$vboptions[description]" /> </if> </if> evet zoint seo bu kodlardan bazılarını bulamıyorum acaba birleşik değil mi hepsi yani tam anlayamadım bu kodları o yüzden bulamıyorum bazıları gerçekten de yok sanırım veya ben size headinclude da ki kodları msnden vereyim txt şeklinde siz düzenleyin? Konu Khal_El tarafından (30. October 2009 Saat 01:46 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
headinclude Şablonunda aşadaki kod ile degiştirmeniz yeterli Kod:
<if condition="$show['threadinfo']"> <meta name="keywords" content="$threadinfo[title], $vboptions[keywords]" /> <meta name="description" content="<if condition="$pagenumber>1"><phrase 1="$pagenumber">$vbphrase[page_x]</phrase>-</if>$threadinfo[title] $foruminfo[title_clean]" /> <else /> <if condition="$show['foruminfo']"> <meta name="keywords" content="$foruminfo[title_clean], $vboptions[keywords]" /> <meta name="description" content="<if condition="$pagenumber>1"><phrase 1="$pagenumber">$vbphrase[page_x]</phrase>-</if>$foruminfo[description_clean]" /> <else /> <meta name="keywords" content="$vboptions[keywords]" /> <meta name="description" content="$vboptions[description]" /> </if> </if> Kod:
<meta name="keywords" content="$vboptions[keywords]" /> <meta name="description" content="$vboptions[description]" /> |
|
|
Tamamda bu kodların bazısı bulunamadı diyor arama kısmından. |
|
|
Sonradan düzenleme yapılmışsa veya aramada boşluk,satır vb gibi faktörler olursada arama size sonuç vermeye bilir. |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|