|
|
Google Adsense Ile Geçersiz Týklamalarýn önüne Geçin
Google Adsense geçersiz týklamalar yüzünden pek çok kiþiyi banlamýþtýr bunu geçersiz týklamalar site yöneticilerinin elinde olmayýp bu durumda maðdur duruma düþmektedirler... bu yüzden dünyada yüzlerce kiþinin þuan kullandýðý bi yazýlým geliþtirildi iþte o yazýlým http://www.adlogger.org/download/ zipli dosyayý çekiniz sonra ister klasoru ana dizine attýktan sonra ister açýnýz ister açýp ana dizine öyle atýnýz -- config_admin.php chmod 777 yap - config_database.php chmod 777 yap - config_settings.php chmod 777 yap - siten.com/adlogger installe baþla. ayarlarýný kendine göre yap. ben 12 saatter 2 týka izin verdim. ve canavar gibi çalýþlýyor- installde ilerlerken bir tanede db oluþtur. db bilgilerini kurulumda yaz oraya. - kurulum bittikten sonra config_admin.php chmod 644 yap. config_database.php chmod 644 yap config_settings.php chmod 666 yap - adlogger setup menüsüne gir. Tracking code buraya týkla. buradaki kodu aynen sitenin en altýna koy (ben öyle yaptým sen istediðin gibi yapabilirsin.) - yine adlogger setup menüsünden, Wrapping code linkine týkla. soldaki kutuya adsense kodlarýný yaz. altta bi buton olacak alýma gelmiyo þimdi o butona týkla sað kutuda sana kod verecek o kodlarý sitende reklamlarý yerleþtireceðin yere koy. - yine adlogger setup menüsünden, Cache-Control Code linkine týkla. buradaki kodlarý sitenin en üst kýsmýna ekle. son 3 basamaktan herhangi birini yapmazsanýz script çalýþmaz reklamlar her defasýnda gözükür. örnek: Anasayfa*-*CeBiRsEl.com ben denedim oluyor kaynak: http://groups.google.com/group/adsense-hel...580605b9bb5f677 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayýtlý üye ve 1 Misafir) | |
|