|
|
Plesk Sorunu
Merhaba arkadaşlar plesk panelimde client oluşturuyorum aşağıdaki sorunu alıyorum sizce sorun tam olarak nerede. ERROR: PleskMainDBException DB query failed: Duplicate entry '4-5-custom' for key 2 Additionally, an exception has occurred while trying to report this error: PleskMainDBException DB query failed: Duplicate entry '4-5-custom' for key 2 0: plib\common_func.php3:243 db_query(string 'insert into `DashboardPreset` ( `name`, `type`, `uri`) values( '4-5', 'custom', '/plesk/client@/dashboard/')') 1: plib\class.Table.php:336 Table->update(array) 2: plib\class.cObject.php:333 cObject->update() 3: plib\dashboard\DashboardPreset.php:183 DashboardPreset->update() 4: plib\user\User.php:401 User->addDashboardRecent(object of type plesk__client__properties) 5: plib\class.Form.php:502 Form->FastPrint() 6: htdocs\clients\cl_ed.php3:336 |
|
|
Cevap: Plesk Sorunu
db ayarları ile ilgili baglantısı ile ilgili bir hata veriyor yaptıgınız ayarlamalarda bir yanlışlık yoksa tablolardan kaynaklı bir sorun oluşmuş olabilir sistemi repair yapın veya upgrade yapmayı deneyin. |
|
|
Tam oalrak ney yapmam gerekiyor sırasıyla sölermisniz lütfen rica ediyorum |
|
|
Tekrar aynı yazılım setup dosyasına tıklayın tekrar repair diye bir seçenecek çıkacak bir onarım yapın bittiginde servisleri tek tek kapatıp başlat dene hatayı gene verirse kullandıgın versiyonun bir üst versiyon setup dosyasını indir üzerinde kur |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|