|
|
![]() Forumun ve Kullanıcıların Saatini ayarlamak için : 1- Öncelikle Hosting firmasından sunucunun bulunduğu Saat dilimi öğrenilerek aşağıdaki konumdan ayarlanır. AdminCP > vBulletin Options > Date and Time Options 2- Ve her kullanıcı kendi saat ayarını aşağıdaki şekilde ayarlar. UserCP > Edit Options > Date & Time Options Kod:
Time Zone = Bulunduğunuz Zaman dilimi DST Correction Option = DST Correction Always On Start of the Week = Ülkenizin çalışma iş günü başlangıcı - Bulunduğunuz konumun zaman dilimibi öğrenmek için http://wwp.greenwichmeantime.com/ sitesine girin (ekelntideki resime bakınız) ![]() Eğer saatler bu şekilde ayarlanmassa tüm kullanıcılar bulunduğu konumun saatini değilde sunucu saatini görürler |
|
|
Cevap: Forum saati Ayarlama
bi yapamadım Şu Anki Saat: 02:01 PM gerçek saat 16:19 :S help me |
|
||
Alıntı:
Bu Ayarları Yaptıktan Sonra Profil Ayarlarınızdanda +2 seçin kayıt edin tekrar bakın bakalım |
|
|
16.sıradamı :S sadece 9 tane seçenek var desem :S vede profilde zaman ayarında tıkladııgmda bi sürü boş seçenek çıkıo :S |
|
|
Dedigim Secenek Olması Gerek 16. secenekte olması gerek yoksa sonradan farklı bir dil yüklemiş olabilirsiniz Yeni Bir Dil Dosyası Eklerim Kısa Süre İçinde |
|
|
hiçbir dil eklemdim bakabilirsnz ... |
|
|
Evet baktım sana yukarıdada belirtigim gibi 16.sıradaki dil sececeksin. Dil yazmıyor olabilir ondan sana 16.sıra dedim sekmeye gel baştan başla 1,2,3,4,5....16 geldiginde tıkla tamm de ![]() Tüm Forumun Saatini Degiştirmek Tam Kıvamında Ayarlamak içinde Kısa bir sql kod var bunu calıştırman gerek yapamassan msn söle ben 2 dk ayarlarım ![]() Kod:
UPDATE user SET timezoneoffset = 2 |
|
|
Saol Olduda 06 olarak gözüküyor onu 18 nasıl yapıcaz 24 saat olması istiorm yani |
|
|
Admincp//vBulletin Seçenekler//Saat / Tarih / Saat kaymaları//Saat Formatı /// secenegine H:i yaz kayıt et tammdır ![]() |
|
||
Alıntı:
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
Forum.TuTSaKHoSTiNG.Com | Teknoloji Haberler - Depremin günü ve saati verildi | PaLeRmO | Teknoloji | 0 | 25. December 2010 12:25 PM |
Avatar Boyutu Ayarlama [Resimli Anlatım] | PaLeRmO | Genel Sorunlar | 3 | 5. February 2010 11:20 PM |
Shoutbox izinlerini ayarlama | İSMAİL | Sorularınız ve Cevapları | 3 | 7. February 2008 09:35 AM |
Gelişmiş vB kodları [WYSIWYG-Editörü] Ayarlama | PaLeRmO | Genel Sorunlar | 1 | 27. January 2008 12:39 PM |
Mesaj Alanınızın Boyutunu Ayarlama | PaLeRmO | Genel Sorunlar | 0 | 25. January 2008 01:57 PM |
En Fazla Arama Yapılan 100 Kelime Aranan Kelimeler |
... |