|
|
|
Misafir
FrmDarK - Bedava Oyun Program İndir - Ödev İndir - Resim Galerisi - Youtube Videolar - Komik Resimler İndir - Aşk Resimleri - Oyun indir -Temalar - Program indir - Msn Programları - Resim Galerisi - Diziler - Youtube Videolar - Resim Galerisi - Eylem daki gibi misafirlere üstte sayın misafirlermiz yazıor VE Orada yazılar war... ama üye girişi yapınca olmuor onu nasıl yapabilirim |
|
|
Cevap: Misafir
frmdark.com yazdım başında www. yazarak bakın nasıl çıktı :S nasıl oluor :S |
|
|
Arkadaşım Sitenizde Dedigin Yazıyı Altta Görebildim Başka Bir Yerde Yazmıyor ? Sorunu Resimli Olarak Yazarsan Sevinirim Biraz Daha Açarsan |
|
|
|
|
Gösterdigin Yer Hoş Geldin Mesaj Yeri Forumhome İçinde Bulunur ve Aşagıda Kodunu Verdigim Kodlar Sayesinde İndexde Çıkar if Kodları İle Gurst ve Kullanıcıyı Ayırır Giriş Yaptıgında Ondan Kayıp Olur Tema Ayarları // Forumhome Şablonu İçindeki Kodların İçinde Üstte Bulunur. Kod:
<if condition="$show['guest']"> <!-- guest welcome message --> <table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" border="0" width="100%" align="center"> <tr> <td class="tcat"><phrase 1="$vboptions[bbtitle]">$vbphrase[welcome_to_the_x]</phrase></td> </tr> <tr> <td class="alt1"> <phrase 1="faq.php$session[sessionurl_q]" 2="register.php$session[sessionurl_q]">$vbphrase[first_visit_message]</phrase> </td> </tr> </table> <!-- / guest welcome message --> </if> Burdaki Yazıyı Degiştirmek İçin Admincp // Cümlelerde ara tıkla first_visit_message yaz tarattır Orda Çıkan Şablonu Düzenle Tamamdır. |
|
|
ama onun altında da TOPXin altına kurmuşlar.. üye olun die.. frmdark.com bir bakın isterseniz.. |
|
|
Sitenin Adminiyle Görüşün Sorun Sonradan Farklı Bir Eklenti vsvs Bileşen Kurmuşsa Çıkabilir.Normalde Yukarıda Anlattıgım Gibi Düzenleme Yapılabiliyor Belki Onu 2 Taneye Çıkarmış veya Farklı Bir Eklenti Kurmuş Olabilir |
|
|
zaten konuştum vermedi ben kendim yaptım dedi 15 yaşındaki meret...Biliyorsunuzdur sandım |
|
|
Yapılabilir Arkadaşım Zor Bir Şey Degil Arama Yap vB Destek Sitelerinde Bulabilirsin |
|
|
burası vb sitesi değil mi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|