|
|
|
![]() Google Adsense geçersiz tıklamalar yüzünden pek çok kişiyi banlamıştır bunu geçersiz tıklamalar site yöneticilerinin elinde olmayıp bu durumda mağdur duruma düşmektedirler... bu yüzden dünyada yüzlerce kişinin şuan kullandığı bi yazılım geliştirildi işte o yazılım http://www.adlogger.org/download/ zipli dosyayı çekiniz sonra ister klasoru ana dizine attıktan sonra ister açınız ister açıp ana dizine öyle atınız -- config_admin.php chmod 777 yap - config_database.php chmod 777 yap - config_settings.php chmod 777 yap - siten.com/adlogger installe başla. ayarlarını kendine göre yap. ben 12 saatter 2 tıka izin verdim. ve canavar gibi çalışlıyor- installde ilerlerken bir tanede db oluştur. db bilgilerini kurulumda yaz oraya. - kurulum bittikten sonra config_admin.php chmod 644 yap. config_database.php chmod 644 yap config_settings.php chmod 666 yap - adlogger setup menüsüne gir. Tracking code buraya tıkla. buradaki kodu aynen sitenin en altına koy (ben öyle yaptım sen istediğin gibi yapabilirsin.) - yine adlogger setup menüsünden, Wrapping code linkine tıkla. soldaki kutuya adsense kodlarını yaz. altta bi buton olacak alıma gelmiyo şimdi o butona tıkla sağ kutuda sana kod verecek o kodları sitende reklamları yerleştireceğin yere koy. - yine adlogger setup menüsünden, Cache-Control Code linkine tıkla. buradaki kodları sitenin en üst kısmına ekle. son 3 basamaktan herhangi birini yapmazsanız script çalışmaz reklamlar her defasında gözükür. örnek: Anasayfa*-*CeBiRsEl.com ben denedim oluyor kaynak: http://groups.google.com/group/adsense-hel...580605b9bb5f677 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
Forum.TuTSaKHoSTiNG.Com | Teknoloji Haberler - 3D'ye bedava geçin; İndirin! | PaLeRmO | Teknoloji | 0 | 9. November 2010 03:19 PM |
Forum.TuTSaKHoSTiNG.Com | Teknoloji Haberler - Patlayan pillerin önüne MR ile geçilecek! | PaLeRmO | Teknoloji | 0 | 20. May 2010 10:26 PM |
Google Adsense Nedir Nasıl Kayıt Olunur.. | PaLeRmO | Google Adsense | 0 | 25. January 2008 01:38 AM |
Google™ AdSense® EFT Türkiye Banka Şube Kodları | PaLeRmO | Google Adsense | 0 | 25. January 2008 01:30 AM |
1 Günde Google Adsense Hesabı Açın | PaLeRmO | Google Adsense | 0 | 25. January 2008 01:29 AM |
En Fazla Arama Yapılan 100 Kelime Aranan Kelimeler |
... |