|
|
Google Adwords
Google Adwords Copyright AdLogger, Prevent Click Fraud. Nasıl Çalışıyor? Reklamlarınızı oluşturun Reklamlarınızı oluşturun ve işletmenizle ilişkili kelime veya deyimler olan anahtar kelimelerinizi seçin. Anahtar kelime fikirleri edinin Reklamlarınız Google’da görünür İnsanlar Google’da anahtar kelimelerinizden birini aradığında, reklamınız arama sonuçlarının yanında görünebilir. Böylece, zaten sizinle ilgilenen bir hedef kitleye reklam yapıyor olursunuz. Müşteri kazanıyorsunuz İnsanlar satın almak veya hakkınızda bilgi edinmek için reklamınızı tıklayabilir. Bu kadar kolaydır! Copyright AdLogger, Prevent Click Fraud. Nasıl Çalışıyor? Reklamlarınızı oluşturun Reklamlarınızı oluşturun ve işletmenizle ilişkili kelime veya deyimler olan anahtar kelimelerinizi seçin. Anahtar kelime fikirleri edinin Reklamlarınız Google’da görünür İnsanlar Google’da anahtar kelimelerinizden birini aradığında, reklamınız arama sonuçlarının yanında görünebilir. Böylece, zaten sizinle ilgilenen bir hedef kitleye reklam yapıyor olursunuz. Müşteri kazanıyorsunuz İnsanlar satın almak veya hakkınızda bilgi edinmek için reklamınızı tıklayabilir. Bu kadar kolaydır! |
|
|
Cevap: Google Adwords
PaLeRmO ben bunda biraz yeniyim bi kac sorum olacaktı ben adwords a bi kac tane reklam verdim ve günlük gösterim 2000 üzerinde ve ben arama motorlarında eklediğim anahtar kelimeler ile arama yapıyorum reklamlarımı hiç göremiyorum. Ve adwords da günlük bütçe ne kadar olmalıdır. şimdiden teşekürler saygılar |
|
|
Cevap: Google Adwords
Arkadaşım adworks reklam hizmeti biraz pahalı bir reklam sistemidir bütçe olarakda yüksek bir maliyeti bulunmaktadır. Kısa yoldan sitenizi google ön sıralarda çıkmasını istiyorsanız size daha degişik reklamlar alabilirsiniz düşünürseniz yardımcı olabilirim reklam hizmetleri ile ilgili |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|