26. February 2008, 06:23 PM
|
|
Administrator
|
|
|
|
|
|
Cevap: Trafik sorunu:S
Arkadaşım Dün Sizinle Konuştum Sunucuda Trafik Limitlerinde Bir Tutukluk Oldugu İçin Kimsenin Trafik Kotası İlerlemiyordu Sunucuya 10 Gündür Reboot Atmamıştık.Dün gece attıgımız reboottan sonra 10 gündür ilerlemeyen trafik miktarı 10 günden beri kulanılan trafik miktarını reboottan sonra belli etti bazı siteler kendilerine belirlenen trafik limitlerini geçmiş trafik limitilede sorun olmadıgı içinde sizin site bw yetersiz diye durdurulmamış
Dün sizinle konuştugumda size verilen bw limitini 1.7 gb geçmişsiniz dedim 3 gb bw ekletirseniz sizi ay sonuna kadar yeterli gelir dedim ama siz bana 2 gb eklettirelim bizi ay sonuna kadar yeter dediniz bende size belirttim 2 gb eklersek -1.7 düştügümüzde 300 mb bir bw eklenmiş olacak bugunde 300 mb geçtiginiz için tekrar siteniz trafik limitini geçtiginiz için durduruldu
Yani anlatmak istedigimi anlamışsınızdır bizden 1.7 gb yemişsiniz yeni ekledigimiz bw den bu miktarı düştügümüzde 300 mb kalıyor oo 300mb bw yide dün kullandıgınız için siteniz tekrar kapanmış 3 gb ekletseydiniz 1.3 gb bw olacaktı zaten ay sonuna kadarrda 4 gün kaldı yeterdi size
Ben arkadaşla tekrar msn konuşuyorum okuyan arkadaşlar sorunun nedenin bilsin diye mesajı yazdım
İyi günler 
|